Cégtörténet, tevékenység, célok…

 

Cégünk 1994-től résztvevője a hazai számítástechnikai piacnak. Kiskereskedelmi egységünk ezen időponttól, napjainkig fogadja vásárlóit a 11. kerület  Csiki hegyek 14- ben .

Kínálatunkban a legtöbb magyarországon ismert és közkedvelt gyártó termékei szerepelnek. Így megtalálhatóak benne például az Asus, Dell , Acer , Gigabyte, LG, Samsung, Kingston, Kingmax , HP, Canon, Logitech, Microsoft, Epson, TDK, Philips, Intel, AMD, Genius, Sandisk, és még jónéhány egyéb márka képviselőinek a termékei.

Követve a hazai vásárlói igényeket, termékpalettánkban inkább a márkás, minőségi termékek forgalmazását tekintjük célunknak. A jelentősebb gyártók hazai képviselőivel kiépített szerződéses kapcsolatunk biztosítja ezen termékek esetében a folyamatos ellátottságot, terméktámogatást, és a legkedvezőbb árakat.

Törekvésünk, hogy folyamatos gyors kiszolgálás  mellett ügyfeleink  napi szinten követő aktuális árakon tudjanak termékeinkhez hozzájutni.

Célunk, hogy partnereinknek teljes körű szolgáltatást és portfoliót nyújtva, testre szabott kiszolgálással biztos pontot jelentsünk a számítástechnika gyorsan változó piacán. Kollégáink felkészültsége, gyártói kapcsolataink erőssége, és tőkeerős biztos hátterünk a garancia arra, hogy hosszútávon partnere lehessünk az informatikában.

Az összeszokott és rugalmas szervezetünk képes arra, hogy válaszoljon az informatikai piac hetente változó kihívásaira, és kiváló szakértelemmel, gyors pontos tájékoztatással, széles és friss árukészlettel, informatikai, pénzügyi és logisztika szolgáltatásaival magas színvonalon elégítse ki ügyfelei igényét.

Márkafüggetlen szerviz

Legyen bármilyen típusú vagy márkájú laptopja / notebookja / számítógépe , ha az meghibásodott, mi azt márkafüggetlenül ingyenesen bevizsgáljuk és megjavítjuk Önnek.